KONYA / KARAPINAR - Kayalı Ortaokulu

0332 761 80 91 / 0 544 228 37 40
Kayalı Mahallesi, Karapınar / KONYA
Vizyon
Akılcı ve dinamik yapısıyla hedeflerini gerçekleştiren, güvenilir, çevresi ile bütünleşmiş ve mensubu olmaktan gurur duyulan lider bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Kendisini sürekli yenileyen, öğrencilerin bireysel farklılıklarını dikkate alan, ufku açık, ekip çalışmasına inanmış, akılcı ve dinamik eğitim-öğretim kadrosuyla Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda sorumluluk bilincine sahip, idealist, girişimci, tutarlı, hoşgörülü, bilime ve sanata sevdalı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR BÖLÜMÜNDE
Ulaşım
Konya ve Karapınar´a ulaşım sıkıntısı yoktur. Öğretmen ve taşımalı öğrenci servisleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Konya ili Karapınar ilçesine bağlı olan Kayalı Mahallesinin doğusunda Karacadağ, Güneyinde ise Sultaniye bataklığı vardır.
Konya il merkezine 120 km, Karapınar ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.